Lite mer småpyssel.

Postat: 30 maj 2010 av Marika ioma Lantz i Solifer 552 L -83

Idag var det ju mors-dag så det fick bli att glida iväg och fika lite. Passade även på att tvätta bilen och handla lite för grillning till kvällen så det blev inte så lång tid över till att skruva husvagn tyvärr men något ville jag ha gjort.

Fortsatte där jag avslutade igår, med kylen. Hade ju skaffat lite nya ventilationsgaller som ska hjälpa till att vädra ut bakom kylen och börjar med att dra dit ett nedre lite större sådant. Tidigare har det inte suttit något nedre på denna vagn utan det kommer viss ventilation underifrån på insidan. Nu blir det ju totalt 3 ventilationspunkter då så jag hoppas det räcker till, annars finns det planer i bakhuvudet.

Får duga såhär tycker jag.

Ställde sen kylen på plats för att se hur det hela blir. Det verkar vara rätt bra, dock passar ju inte gaveln mot soffan längre då denna kylen är större på alla håll utan det blev till att såga fram en ny. För att hålla nere vikten så används den gamla överslafen som material, den kommer vi aldrig att använda utan den har bara sparats för att just kunna användas som bygg material.

Så längt kom vi idag typ. Ska fixa lite plåtbitar i morgon som jag kan använda för att fästa ihop allt på plats. Ska även bygga en värmesköld att sätta på baksidan av kylen för att skydda omgivande ytor lite från värmen. Såg nämligen lite värmeavtryck efter orginalkylen och det gillar jag inte, överskottsvärmen ska ut genom ventilerna helt enkelt. Har även suttit en stund i vagnen och bara funderat på detaljlösningar, och det kommer att fortsätta hända saker ett tag. Stay tuned!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s