Nästan sovfärdigt och lite höjd mysfaktor

Postat: 08 juni 2010 av Marika ioma Lantz i Solifer 552 L -83

Igår vart det tyvärr inget byggande, åkte istället och hämtade lite vinkelbeslag och sånt som behövdes. Idag satte det lite fart igen trots huvudvärk och trötthet.

Använde de införskaffade vinkelbeslagen för att säkra sängen i golvet, dessutom ett par större mellan ramen och väggen längst in där det inte sitter några ben.

Gjorde för säkerhets skull ett par tvärstag mot 2 av benen för att det ska kännas riktigt stadigt och det gick utmärkt att provligga där med mina 105 kilo.

Skruvade sen fast luckan framme i mitten av sängen och började fundera på vad jag ska täcka resten av ramen med.

Medans jag höll på med sängen så rev frugan bort en sån där förvaringsficka som suttit på insidan av garderobsdörren. Den har man bara samlat onödig skit i ändå.

Hon limmade/skruvade istället dit ett par krokar så man kan hänga upp lite ombyten där.

Sen smet frugan in en sväng och då for själva fan i mig. Vi har ju klätt om taket i vagnen men det har aldrig blivit färdigt. Nu har vi stått ut med att snedtaket framtill har varit vitt.

Inte en dag till tänkte jag……fram med lim och filtmatta. Alltid lika roligt med kontaktlim i ett litet utrymme. Var lite slit och lite kladd men en liten stund senare så satt det äntligen på plats.

Blir riktigt trevlig mysfaktor med denna mattan i taket tycker vi. Har satt guldeloxerade aluminiumlister i skarvarna mellan mattbitarna och även längs med takkanten där bak, det ska dit där fram oxå.

Summan av kardemumman är att vagnen mer och mer känns som en vagn igen. Målsättningen är att det ska vara någorlunda klar i helgen som kommer och det känns realistiskt sålänge jag inte behöver rycka in för mycket på jobbet då jag har jour hela helgen.

Idag bokade vi även camping för midsommar. Det blir som tidigare bestämt Gunnarsö i Oskarshamn och vi stannar där ett par nätter extra, sen får vi se vart resten av första semestern bär av.

Annonser
kommentarer
  1. lillnettan skriver:

    Haha, Gunnarsö…där är jag och badar ibland. 🙂 Är ju oskarshamnare. 😛

  2. Ja just det ja!
    Ja vi har gjort det lite som en tradition att vara på gunnarsö under midsommar. Det är 3dje eller 4e året vi står där under midsommar nu.
    Vi ska stå där tills på måndag, kom dit om du inte har nåt att göra. Vi står på plats nummer 29 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s