Om familjen Lantz

Marika & Christopher heter vi.

Varit ett par sedan 8e februari 1995 och gifte oss på vår 5-års dag.

Har tyvärr inga barn men det blir väl snart får vi hoppas.
Tills dess är katterna substitut för barnen 😉 I alla fall för mig (Marika) som älskar katter och vill ha hela huset fullt.

Christopher jobbar som industrielektriker på Frödinge Mejeri i Frödinge utanför Vimmerby och jag är hemma på grund av olika problem med värk, migrän och annat.

I skrivande stund finns här 3 kissar:

  • Månsan som är en grå-sköldpaddsfärgad bondkisse med några % siames i sig. Hon är snart 10 år så hon är gammeldamen i huset.
  • Yahtzee är vår lilamaskade siamespojke på ca 6 år. Han är en spinkig liten sak men hans sinne och kärlek till familjen är större än något annat. Helt underbar. Han har ett medfött fel på ryggraden där två av hans kotor är ihop-växta så han har en puckel.
  • Sexy som är vår allra första nakengris en sphynx med persikohud. Han är en riktigt skitgris men otroligt kelig. Han är så sööööt. I början var han ett riktigt monster så för de flesta andra är han känd som ”Monstret”. Flera videofilmer på Sexy blev mycket populära på nättidningen Aftonbladet och blev både tittarnas favorit många månader och även Redaktionens favorit. Det va riktigt kul.

Tidigare familjemedlemmar:

  • Weber som tyvärr blev sjuk i augusti 2006 och dog i fodervärdens vård. Han var en svart/vit Amerikansk Staffordshire Terrier (Amstaff) som var en så otroligt snäll hund men väldigt burdus och var så glad när han träffade folk och andra hundar att han ofta skrämde dem med sitt burdusa glädjesätt. Honom träffade vi när han var precis nyfödd hos våra bästa vänner. Det var han vi skulle ha och så blev det. Underbara 6 år med honom. Saknar dig Weber!
  • Prinsen… Den smaskiga. En ”havanna-javanes” alltså chokladbrun orientaliskt långhår. Silkig päls och en läskande chokladfärg. Han är dominant och kelig som få. Han ska ha sin vilja igenom (Undra om jag uppfostrat honom lite för likt mig själv?) Han bor numera hos min svåger tillsammans med en bondkattflicka.
  • Ami som är Prinsens mamma bor även hon här. Hon är chokladspottad orientalisk variant (havanna oriental med långhårsanlag). En blyg men underbart kelen lite mullig sötnos. Hon blev tyvärr hastigt sjuk kort efter att hon flyttat med sin son ”Prinsen” till min svåger. Tyvärr klarade hon sig inte och dog i min svågers famn med Prinsen bredvid lugnt och stilla. Hon var en liten och nätt flicka och hennes immunförsvar kan jag tänka mig var lika nätt som hon själv. Saknar dig älskade Ami!

Ett av våra stora gemensamma intressen är bilar och allt därtill så det kommer bli mycket om det här i bloggen. 

 Mer kommer inom kort…..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s